Radionica

NEZAVISNO FILMSKO STVARALAŠTVO

Multimedijalni centar Rovinj,

Subota, 29.4. 10:00-15:30

Voditeljica: Vanja Miljak

U subotu, 29. travnja 2017. svi zainteresirani posjetitelji ETNOFILm festivala moći će sudjelovati u radionici neovisnog filmskog stvaralaštva Vanje Miljak.

Predavačica će sudionicima, na primjeru svog filma Istra Bitter, objasniti proces izrade, od trenutka rađanja ideje do krajnjeg proizvoda. Objasnit će kako se relativno jednostavnim sredstvima može ispričati priča. Dat će uvid u pripremu scenarija i predstaviti storyboard, njegov razvoj kroz scenografiju i kostime. U sklopu radionice, imat ćete prilike i odgledati Istra Bitter, kratki igrani film o mladom bračnom paru rovinjskog govornog područja.

Radionicu će zaključiti gošća predavačica Ivona Orlić, koja će svojim primjerom donijeti kontrastni pogled na izradu filma i pričati o svojem iskustvu i ulozi istraživačice u ekipi filma Bijeg do mora, Veljka Bulajića.

Radionica počinje u 10:00 sati u Multimedijalnom centru u Rovinju i realizirana je u suradnji s Istarskom kulturnom agencijom i Istarskom filmskom komisijom. Sudjelovanje je besplatno.

 

Sponzori
Medijski sponzori
Suradnici

Copyright 2017.

Izrada web stranica: Netlex